Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

★ INTERVIEW► Constantine the G★


01: Σε ποια ηλικία ξεκίνησες να ασχολείσαι με την κουλτούρα του hiphop;

Ξεκίνησα 7 χρονών να ακούω ραπ. Αγόρασα το πρώτο μου cd το "Snoop Doggy Dog Doggystyle". Το προτίνω για όλους είναι για πάντα Classic!!! 


02: Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε κοντά στην κουλτούρα του ραπ;

Εκείνες τις εποχές άκουγαν ραπ τα παιδιά του πατριού μου και μου άρεσε που άκουγα τρελά πράγματα στους στίχους, έστι σιγά σιγά μπήκα μέσα στο κύκλωμα του ραπ, ας πούμε, μέτα ακούγαμε κασέτες και cds με τα ξαδερφια, φιλαράκια και τα λοιπά...

03: Στο Hiphop, ασχολείσαι μόνο με το ραπ ή και με κάποιο άλλο από τα 4 στοιχεία; 

Εκτός από το ράπ, ασχολούμε και με το graffiti .. αλλά δεν είμαι κανένας bomber ούτε τρελός writerΙenas απλώς tagger θα έλεγα! 

04: Πόσα χρόνια είσαι ενεργό μέλος στο hiphop; Πές μας λίγα λόγια για την πορεία σου;


Από το 2004 που ήμουν 16 χρονών και έκανα κάτι MCΥλίκια σε κάποια partys που οργανώθηκαν από τους SMOOTH PLAYERS. Μετά δημιούργησα τους "OUTKAST EXELLENCE" μαζί με τον N.O.E. και ακόμα συνεχίζουμε στην πορεία μας μαζί με άλλες ομάδες και crews.

05: Τί επιρροές και ακούσματα είχες στις πρώτες σου επαφές με το είδος;

Από μικρός άκουγα, SnoopDogg , TOO SHORT , Wu-Tang, 2pac, Notorious B.I.G. , μετά ο ξάδερφος μου είχε κάτι underground cassettes και εκεί άρχισα να ακούω E-40 , Brotha Lynch Hung, X-raided, Hollow Tip Ιwest coast fash!! Μετά μπήκαμε πιο hardcore east coast , NYC, με Necro , NonPhixion, Ghetto Dwellaz Ι. Τώρα ακόυω τους φίλους μου που ραπάρουνε... και ότι παίζει στο youtube , κάθε μέρα ανακαλύπτουμε καινούργια κομμάτια!


 06: Πες μας λίγα λόγια για την δουλειά σου; albums ή Mixtapes που έχεις κυκλοφορήσει;


 Το πρώτο μου LP που έκανα solo είναι το <<Welcome To The Factory>> που έχει και τα official clips Welcome To The Factory kai Say BRAAAAAT , είναι στο internet gia free download: 
http://www.iamhiphop.gr/2011/constantine_the_g_welcome_to_the_factory_download
αλλά πουλάω και αυθεντικά αντίτυπα για τους hiphop heads!! Η τελευταί δουλειά που έκανα είναι με τους The D.R.E.A.M. Team και ο τίτλος του Mixtpae είναι <<Serotonin>> όπου κι αυτό επίσης είναι για free download στην ιστοσελίδα :
http://tomahok.com/downloads/the-dream-team---serotonin  
Ι DRUGS RULE EVERYTHING AROUND ME..THE TEAM!!!

07: Υπάρχει κάποιο απο τα κομμάτια σου το όποιο έχεις ξεχωρίσει περισσότερο από τα άλλα, αν ναί για ποιο λόγο;

Το μόνο που έχω ξεχωρίσει είναι τα παλιά από τα καινούργια... Τα παλιά δεν μπορώ να τα ακούω πλέον γιατί μου ακούγονται πολύ χάλια σε σχέση με τα καινούργια. Τα καινούργια κομμάτια δείχνουν την εξέλιξη!!!


08: Ετοιμάζεις κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο;

Τώρα σε κανένα μήνα βγαίνει το καινούργιο LP του Dj Xquze από την Ομάδα X με τίτλο <<Puff Puff Sessions>> που περιέχει ραπς, από τα αλάνια της KLMT UNION, TMHK, OMADA X. Εγώ έχω ξεκινήσει να μαζεύω beats για το καινούργιο project που ετοιμάζω το οποίο θα λέγεται <<Μαλακα>> αλλά αυτό θα αργήσει λίγο ακόμα!

09: Με ποιά άτομα έχεις συνεργαστεί (είτε mc's, είτε παραγωγούς) και με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον; 

Έχω συνεργαστεί με πάρα πολλούς από την ελληνική σκηνή, νέους και παλιούς, από Είσβο μέχρι Ταφ. Λάθος και το ίδιο για παραγωγούς Θα ήθελα να συνεργαστώ πιο πολύ με ξένους καλλιτέχνες από Αμερική και Ευρώπη!  Έχω ήδη κάνει κομμάτια με κάποιους αμερικανούς όπως τον Swann , LordWillin, 40 Dash 1, K13, Akshun Man, σύντομα θα βγουν και πιο πολλά πράγματα στην φόρα!!!



10: Που μπορεί να σε βρεί ο κόσμος (facebook, myspace, youtube);

Όποιος ενδιαφέρεται για Bookings/Συνεργασιες/CDs Κτλπ.. μπορείς να με βρείς στο facebook:
www.facebok.com/constantine.outkast  αλλιώς τα λέμε στον δρόμο!!!! 
Peace!
 

Youtube links:
http://www.youtube.com/watch?v=wEG39MR3320
 

http://www.youtube.com/watch?v=lHKAegVaQsc
 

http://www.youtube.com/watch?v=PROCT8UZ-7Q


Σε ευχαριστούμε πολύ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου